Testimoniale Bowen Brasov

Am vizitat Brașovul și voiam neapărat să încerc Bowen și Rejuvance… Nu primisem nicio recomandare de la cunoștințe așa că am ales intuitiv și pe ce mâini bune am ajuns! Georgiana ne-a primit pe mama și pe mine într-un mod cât se poate de profesionist și prietenos. Ambele terapii au fost foarte relaxante și plăcute iar Georgiana a fost foarte amabilă și a căutat pentru noi terapeuți Bowen în zona unde locuim pt a putea continua ședințele. Când revin la Brașov cu siguranță voi reveni și la Georgiana. O recomand cu î ncrederere!

Florina

Georgiana nu e doar terapeut Bowen și atât (uitați-vă pe site și veți rămâne plăcut impresionați), e și un OM minunat care te ascultă și îți dă încredere. Lucrează cu atenție și grijă, și pune starea de bine a clientului pe primul loc. Am avut parte de un protocol Bowen care s-a întins pe parcursul mai multor ședințe. Încă după prima ședință am avut semne mici, dar sesizabile, că lucrurile se îmbunătățesc, mă refer la aspecte la care nu mă așteptam. Și efectele pozitive au continuat de-a lungul sesiunilor. Țin să precizez și de starea de relaxare profundă de după fiecare ședință… de vis 🙂 . Corpul știe să își găsească singur echilibrul, mai ales când este supus unei terapii blânde și neinvazive cum este terapia Bowen. Așadar eu recomand cu toată încrederea atât această procedură, cât și pe Georgiana, căreia îi mulțumesc încă o dată pentru grijă și dedicare.

Alexandra

Recomand cu incredere terapia Bowen. În urma ședințelor de terapie ma simt mai relaxată, stresul se reduce, dorm mai bine noaptea si am avut rezultate vizibil îmbunătățite in problemele cu glanda tiroida. Am avut doi noduli. Unul s-a retras si unul s-a diminuat.

Carmen
Servicii de calitate oferite la un pret foarte bun… Personalul este super amabil… Recomand!
Lavinia